Annons
Annons


AUKTIONSTIPSET



Efter att jag för ungefär lite mer än 2 månader sedan valde att säga upp mig som chefredaktör på CHIC för att satsa mer på mina egna drömmar samt frilansandet jobbar jag mer och mer med just inredning som är en av de drömmarna.

Annons

Är i och med det inne dagligen på olika auktionssidor runt om i Sverige och Danmark så tänkte öppna upp en ny punkt här i bloggen döpt till ”Veckans auktioner”. Detta innebär att jag varje onsdag kommer lista några väl utvalda favoriter redo för dig att buda på och förhoppningsvis klicka hem! Vad tror ni om det? Bu eller bä? Jag personligen älskar ju såklart idén!
 
Här kommer oavsett första axplocket på fyra redigt fina pjäser till hemmet. Lampan längst upp vill jag gärna klicka hem själv och den hittar du just nu på Bukowskis och den kommer från 1950/60-talet. Den här stolen, som jag personligen bara hade haft som en fin pjäs ståendes mot en vägg i t.ex sovrummet eller som kontorsstol kommer från Hans Wegner och den hittar du också inne på Bukowskis. Bordet, i dansk design är en favorit som kommer upp på olika auktioner då och då och det hittar du inne på Lauritz. Så fint att styla i ett rum med mycket färg på väggarna där kulören är liter mer blå eller grön i toner eller helt cleant mot vita väggar. Sist men inte minst den perfekta vägglampan från Paavo Tynell som du hittar på Bukowskis. Jag personligen hade bytt ut lampskärmen till något roligare eller bara struntat i den helt, för armaturen i sig klarar sig ju fint ensam. Älskar formen!
 
 



Annons



Laddar