Annons
Annons


BASIC NEEDS


 

 

perfect

 

Igårkväll efter jobbet satt jag och funderade lite kring vad jag på riktigt behöver komplettera min garderob med. Nu råkar alla dessa plaggen vara från Isabel Marant & H&M samarbetet men kom fram till att jag minst behöver ett par till bekväma klackar som jag kan ha till och från jobbet, en stilren och enkel rock/peacoat i den här modellen, en snygg kavaj som jag verkligen gillar och både kan använda som jacka eller under jackan och ett slappt men snyggt ”mjukis” kashmirset som man kan ha antingen ihop med ett par klackar eller var för sig till ett par jeans eller en mer uppstyrd tröja eller skjorta. Jag hade även gärna kört allt i kombination med varandra.

Last night after work I tried to figure out what I really need to complement my wardrobe with. I came up with that I at least need one more pair of comfortable heels that I can use to work, a simple peacoat in this model, a sleek blazer that I can use as a jacket and a loose but stylish cashmere set which can be worn either together with a pair of heels or separately to a pair of jeans or a more stylish sweater or shirt. And hey, I think this combination above is just great and I really wish I could look like this tomorrow.

Annons

 

 AnnonsLaddar