Annons
Annons


CHECKLIST


cs
Necklage, Engelbert. Shoes, Mulberry. Glass ashtray and stone ashtray, both from Zara Home. Marble table, Dusty Deco. Black basket in jute, H&M Home. Chair, Hans J Wegner.

 
Det är fasen inte bra att flytta för man blir ju besatt av hemmet typ.

Annons

Och jag som dessutom just nu jobbar hemifrån. Det enda jag kan tänka på är saker jag vill fixa och fylla lägenheten med haha. Har nästan svårt att jobba. Kanske borde börja jobba mer med inredning så min besatthet avtar något. Aja, här kommer en lite lista på saker som jag gärna skulle vilja bocka av till både hemmet som garderoben.
 
Vill verkligen ha ett smycke som jag bär varje dag runt halsen och som jag i princip aldrig tar av mig. Har massa sådana ringar men saknar ett halsband. Älskar detta som ni ju vet från Engelbert. Var på jakt efter ett par lite mer roliga utstickande skor tills jag såg dessa från Mulberry. Helt perfekta och något jag gärna fyller på garderoben med. Jag älskar askfat och andra småprylar och dessa askfaten från Zara Home råkade precis åka ner i onlineshoppingpåsen. Vi behöver ett nytt matbord. Kommer inte bli ett runt utan ett långt rektangulärt (250 x 120 cm) i sten men frågan är vilken sort. Älskar ju vit carrera marmor men tycker det är så gjort så är ute efter en annan typ av marmor. Älskar t.ex den här marmoreringen ovan som är mer abstrakt men lutar nog mer mot en sten i grå marmor eller granit. Tvättkorgar. Att det ska vara så svårt att hitta fina? Däremot är den här från H&M Home faktiskt riktigt snygg. Kan nog bli ett köp ändå. 299 kr är ju ett kap! Vill så gärna ha exakt den här Y-stolen i den perfekta färgen och slitningen. Tyvärr har auktionen för denna gått ut, så jag får helt enkelt leta vidare.
 
Ja juste nu går tankarna såhär och ibland önskar man ju att man var gjord av pengar haha. Nä men skämt och sido. Materiella saker är ju egentligen bara materiella saker och det är ju viktigt att inte glömma det och bli för carried away eller besatt som jag själv kan bli.
 
 AnnonsLaddar