Annons
Annons


FASHION AND MUSIC


 

 

 

 

 

 

 

 

 

TÄVLING!

Just nu har vi ett samarbete med Clacéau Vitamin Water som faktiskt är en av mina absoluta favoritdrycker där smaken Lemonad är en riktig törstsläckare. I och med samarbetet kommer vi även hålla tre tävlingar här på Metro Mode som alla tre hyllar tre kända kulturella profiler. Första gången var det modebloggerskan Susie Bubble som stod för tävlingen och efter henne den Brittiska Street Wear designern Mikey Trapstar som både klär supermodellen Cara Delevingne och sångerskan Rihanna i sina kläder och accessoarer. Näst på tur är den svenska arkitekten, musikern och designern Jenny Grettve.

Annons

 

Jennys utmaning går ut på att hon söker kreativa och inspirerande personer till ett musikprojekt! Är du sångare, musiker, videoproducent, kompositör, instrumentmakare eller på något annat sätt kreativ inom musik? Visa vad som inspirerar dig och promota din talang! För att tävla måste du dela med dig av en bild på Instagram eller Twitter som symboliserar din musikaliska inspiartion, @jennygrettve och hashtaga #shinebright.

 

För att ge er lite inspiration har jag valt ut fyra videos som jag älskar och som är skapade av mina absoluta favoritproducenter Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin.

 

Det grymma priset du kan vinna är en musikalisk workshop tillsammans med Jenny Grettve där ni skapar instrument och producerar en låt tillsammans.

 

Så ut på Instagram nu och tävla, tävla, tävla! Jag håller tummarna för er!AnnonsLaddar