Annons
Annons


FOR MY DISTRESSED HAIR


 
Oribe

 
Jag är en sucker för produkter som får mitt hår att kännas någorlunda oslitet. Och som ni vet sedan tidigare är en återkommande favorit att kleta in det med hårinpackningen från Aesop ovan.

Annons

Enda problemet är bara att man måste ha den i håret i cirka 30 minuter vilket ju såklart inte alltid hinns med. Men, så testade jag Oribes nya mirakelkur döpt till ”Cleansing cream for moisture & control” som du bara behöver låta verka i 2 minuter. Detta är ju perfekt för en stressad själ som mig och resultatet då – magi för håret. Så just nu använder jag min varje gång jag tvättar håret vilket de tackar mig för.

I’m a true sucker for products that make my hair feel reasonably fresh and as you know I already have this hair mask from Aesop above as a regular favourite. The only problem is that you have to leave it in for about 30 minutes and that is something I unfortunately, almost never have time with. However, I recently discovered Oribes new miracle cure called ”Cleansing Cream Moisture & Control”. Compare to Aesops hair mask you only leave this in for 2 minutes, which is perfect for a stressed soul like me. And the result then – like magic.
 
 AnnonsLaddar