Annons
Annons


GLINTS OF GLINDA


 

1245

 

I flera år har jag varit på jakt efter det perfekta, beigea, nagellacket och kan på riktigt erkänn att jag har stört ihjäl mig på att det inte har funnits. De jag har hittat har antingen varit för rosa eller för vita för min smak. Men så gled jag in på NK i helgen och hittade färgen ”Glints och Glinda” från O.P.I som är HELT perfekt. Det är ju såklart en limited edition kollektion så man får väl se till att köpa på sig hela lagret innan det tar slut men men. Jag bär i alla fall färgen idag och vet redan nu med mig att jag kommer att bära den ett bra tag till framöver.

Guys! This weekend I found the perfect beige nail polish that I’ve been looking for, without any exaggeration, for five years or so. It’s a limited collection by O.P.I and the name is ”Glints of Glinda”. This is for sure my new favorite polish.

Annons

 AnnonsLaddar