Annons
Annons


INTERIOR WANTS


interior wants

 

 

Om allt går som det ska kommer jag och killen flytta in i nya lägenheten om cirka tre veckor. Det ska bara målas om lite sen är vi fit for fight. Var lägesedan jag var lika taggad på något som jag är på att flytta. Vi har bestämt att vi inte ska köpa några nya möbler förens vi har flyttat in då vi gärna vill bo in oss och känna på vad som passar och inte passar. Men det betyder ju inte att jag inte letar som en dåre efter snygga saker att fylla vårt hem med och här är bara några som jag gärna lägger alla mina pengar på.
 

Älskar grönt och älskar grön sammet så skulle inte direkt säga nej till den här soffan från Flex Form. Jag verkligen älskar den här skrynkliga svarta papperstavlan från Lauren Seiden och fotografen Chip Hoopers svartvita naturfotografier. Jag behöver en pall i hallen och den här skönheten i marmor hade passat perfekt för den uppgiften. Jag skulle gärna vilja rama in en om inte två (eller tre) Hermès-scarfar för att ha på väggen hemma. Nej, jag kan inte släppa den här fåtöljen designad av Ole Wanschers och känner att en hade passat perfekt i nya sovrummet. Jag är ju som besatt av marmor (surprise) och slår gärna till på det här sidbordet från Eric Degenhardt. Den här skinnsoffan från Flex Form känns som ett måste hemma hos oss. Synd bara att den är pissdyr.

 

Annons


 

 AnnonsLaddar