Annons
Annons


OFF TO WARMER WEATHER


  
Off to Barcelona with some friends. Can’t wait. This was me yesterday in my new down jacket from GANT (that I really could not wait more not to use haha). And in a couple of hours we will have 24 degrees.

Annons

The beauty with travel. Talk to you soon! And until then, have the best Friday!

Sitter just nu på flyget mot varmare väder. Barcelona väntar de tre kommande dagarna och fasen vad skönt det ska bli. Är riktigt taggad på resan men sjukt nog önskar jag att det hade varit lite kallare. Igår mös jag runt i min nya dunjacka från GANT som egentligen är för varm nu men som jag inte kunde hålla mig ifrån att bära mot kvällen. I Barcelona är det 24 grader varmt så där blir det något helt annat! Taggad! Ha en fin fredag nu fina ni!
 
Follow me on InstagramAnnonsLaddar