Annons
Annons


ONE DAY IN NY


 

 

2NY

 

 

 

3NY

 

 

 

1NY

 

Idag älskar jag att hösten äntligen har kommit till Stockholm för att stanna och att termometern står på 13 grader. Men det får mig även att tänka tillbaka på alla fina minnen man har fått från sommaren som har gått. Som den här dagen i New York. Det bästa av allt är att jag kommer kunna se tillbaka ett litet tag till på resan då jag just nu sitter och sätter ihop en New York guide till er som kommer att publiceras i nr 4 av Metro Mode. Och jag lovar – den vill ni inte missa! Men jag håller er uppdaterade såklart.

The autumn has finally arrived in Stockholm and no one is happier then me. I’m a huge fan of this time of the year. But the cold weather also led me to think back on all the great memories you got from this summer. Like this day in New York – it was such a good day. The best part is that I will be able to look back at the trip for a little longer because at the moment I’m putting together a New York City guide for you to reed in issue nr 4 of Metro Mode. And I promise – you do not want to miss that. So keep your eyes opened. 

Annons

 AnnonsLaddar