Annons
Annons


PERFECT BASICS


 
MagdalenaFracowiakjewellery

 
Jag sitter just nu och skriver rent en intervju till nästa nr av CHIC som kommer ut den 26 januari (så det som finns i butik nu har alltså jag inte gjort) och i den guidar vi dig även till den perfekta smyckesbasgarderoben.

Annons

Något ni inte vill missa! Jag personligen älskar delikata smycken som har det där lilla extra och som bara hänger där utan att göra för mycket väsen av sig. För ett tag sedan lanserade modellen Magdalena Frackowiak sin första smyckeskollektion som verkligen är så fin – och piss dyr. Jag har tyvärr inte råd med en endaste piece men jag drömmer ändå om att bära de där snygga örhängena och det fina halsbandet ihop en dag.

I really love Magdalena Frackowiaks jewellery brand. To expensive for me though but I’ll keep on dreaming…
 
 AnnonsLaddar