Annons
Annons


SAVED ON INSTAGRAMDen nya sparfunktionen på Instagram har förändrat mitt liv. Ok, överdriver lite där men den är verkligen grym tycker jag. Jag är nämligen sämst på att komma ihåg saker (ganska jobbigt faktiskt) som jag har sett, och den här funktionen hjälper mig helt enkelt att minnas.

Annons

Här är fem bilder jag har sparat ner de senaste veckorna som bevisar tre saker. Japp, jag vill ha semester och ligga i en solstol precis som Kate Moss. Jag kollar just nu mest efter inredning och inredningsinspiration. Varför? Kan inte berätta det än men förhoppningsvis inom ett par månader. Jag älskar Deitas (bilden längst ner till höger) FW17 kollektion som verkligen är så fin. Ser fram emot att jobba med den i olika editorials etc.

The new saving function on Instagram is something that changed my life. Ok, I’m exaggerating a little now, but I think it’s awesome. I’m the worst at remembering things (quite hard actually) that I’ve seen, and this feature helps me with that. Here are five pictures I saved and they prove three things. Yep, I want to have a vacation and stay in a beach chair just like Kate Moss. I’m searching the internet for furnishing and decor inspiration at the moment. Why? I Can’t tell you just yet, but hopefully in a few months. I love Deitas (the pictured at lower right) FW17 collection. The silhouettes and fabric choices are just great! Looking forward to working with it in various editorials, etc.
 AnnonsLaddar