Annons
Annons


TÄVLING!


proactiv
 
För två veckor sedan skrev jag ju ett inlägg om Proactiv och om att jag hade fått chansen att testa deras nya serie Proactiv +. Jag har hört mycket om märket och måste säga att jag är positivt överraskad.

Annons

I början blev min hy lite torr vilket gjorde mig lite orolig men efter en vecka stabiliserades den till sin vanliga balans. Skillnaden var bara att de små röda prickarna runt munnen börjat försvinna och att det talgiga/glansiga mellan ögonbrynen och runt näsan minskat. Nu efter två veckor är jag fortfarande lite glansig i ansiktet ibland (men den är bättre) och många av mina finnar har försvunnit helt. Jag vet att solen i Turkiet har spelat roll men jag tycker ändå produkterna gjort de dom lovat.
 
Så – nu tänkte jag att någon av er skulle få chansen att vinna ett eget kit, en spadag med ansiktsbehandling hos Aylas Hudvård & Spa tillsammans med mig och Petra och käka en god hälsosam lunch med oss. Nice – eller hur? För att tävla så ska du ta en bild på något som ger dig extra självförtroende. De kan vara allt från en sak till en person eller plats. Sedan måste du posta bilden på Instagram och hashtagga den med #tahandomdinhy. För fullständiga tävlingsregler kan ni gå in här och tävlingen pågår i två veckor och vinnaren kommer presenteras i det här inlägget samt via mail. Så in och tävla nu! Sedan för er som är sugna på att testa redan nu kan ni köpa produkterna här. Happy Shopping!
 
 AnnonsLaddar