Annons
Annons


WELCOME TO CAROLINESANDSTROM.SE


Här hittar ni min nya hemsida!
Här hittar ni min nya hemsida!
Här hittar ni min nya hemsida!
Här hittar ni min nya hemsida!

 
Nu ÄNTLIGEN är min nya hemsida/blogg klar. Ja eller allt är inte riktigt klart än, vissa kategorier saknas, headern ska ändras lite, färger som ska dit, ikoner som ska bytas ut, typsnitt som ska justeras med mera (så som det alltid är i början) MEN nu är den iaf äntligen här efter lite förseningar och jag älskar den massor.

Annons

Jag är verkligen så otroligt peppad på allt nytt. Ni som följt mig här vet ju att jag sa upp mig från CHIC i februari, gjorde min sista dag i maj och att jag sedan dess har frilansat på heltid som mode- och inredningsstylist.
 
Detta är ännu en milstolpe för mig i mitt nya yrke där ni som följer mig här kommer kunna fortsätta följa mig helt som vanligt, men där innehållet kommer bli ännu bättre, vassare och matigare samt ännu enklare att navigera sig igenom. Jag kommer även ha en kategori som heter ”Portfolio” där ni kommer kunna spana in jobba jag gjort (om man vill det) samt kategorin ”Travel” där väl utförda reseguider från olika ställen i världen kommer att husera, och massa massa mer. En blogg 2.0 helt enkelt fast kanske lite mer som en hemsida också! Så från och med idag hittar ni mig här! Så spara och bokmärk vettja!
 
Kommer däremot vara lite knackigt i veckan med inlägg kanske då det fortfarande är jobb kvar med sidan. Men håll till godo! För det kommer rulla på precis som vanligt fast med ännu mer inlägg från och med oktober månad! Hoppas ni är lika peppade som jag! Och juste, kommentarsfältet är inte helt klart än. Så om ni undrar något, skriv gärna till mig på Instagram eller till min mail som är: [email protected].
 
Tack för den här tiden CHIC!

FINALLY – say hello to my new webpage/blog. Can’t be more excited!! It’s still a little bit of things to do with it, some categories are missing, the header is not 100% right, we are going to add some colours to fun it up a little bit, icons to be replaced, fonts to be adjusted and more (as always in the beginning) but now it’s finally here after some delays and I LOVE it. I’m really so excited about everything new. You who followed me here know that I quit from CHIC in February, did my last day in May and since then I’ve been freelancing full time as fashion and interior stylist.
 
This is yet another milestone for me in my new career and I’m so happy. Everything with the blog will be the same except the content will be even better and even easier to navigate through. I will also have new category’s, one called ”Portfolio” where you will be able to find recent work I’ve done (if you wish) and one category called ”Travel” where you will find travel guides from different places in the world and a lot more for example. You could call it a blog 2.0.
 
Like I wrote in the beginning there is still some job left with the page. But please be patient! Because everything will be as usual but with even more posts from October! I really hope you are as excited as me! Se you there!

 

Här hittar ni min nya hemsida!
Här hittar ni min nya hemsida!
Här hittar ni min nya hemsida!
Här hittar ni min nya hemsida!AnnonsLaddar