Annons
Annons


BLURRY – WHAT DO YOU WANT


 
Caroline-Sandstrom

 
Skrev ju igår att allt hemma börjar falla på plats. Och som tur är börjar det gälla jobbet också. Att tygla nästan två heltidstjänster under en nästan 4 veckors lång period, driva en blogg, flytta, försöka ha ett socialt liv samt träna, må bra och hinna med allt har inte varit så lätt – men nu börjar det ordna upp sig som sagt.

Annons

Bloggen har ju som ni vet kommit i kläm men det ska jag ändra på nu. Så därför tänkte jag fråga er vad ni vill läsa om här? Jag hoppas att ni mina gamla läsare har valt att följa med (och att ni inte tröttnat än), och sen hoppas jag att ni mina nya läsare (om det nu finns några) gillar vad ni hittills har sett. Men jag skriver ju den här bloggen både för mig själv och för er så vad vill ni ha? Vad gillar ni att läsa om och framförallt – vad saknar ni att läsa om? Jag lovar även att försöka bli bättre på att hinna knäppa en bild på vad jag har på mig lite då och då i veckan. Men i allt annat har det fallit i glömska. Ok, hit me! Vad ni vill ha! Alla förslag är uppskattade!
 
 
 AnnonsLaddar